Nooit meer zorgen over anticonceptie

Wachttijden sterilisatie Man

 

Wachttijden
Amsterdamca. 12 weken
ArnhemTijdelijk onbekend, lees meer
BaarnTijdelijk onbekend, lees meer
Rijswijk - Den Haagca. 22 weken
Den BoschTijdelijk onbekend, lees meer

Tijdens je bezoek kan de sterilisatie direct worden uitgevoerd. Een informatief 1e bezoek is mogelijk, en soms verplicht zie voorwaarden.

Tijdelijk onbekend, u kunt zich wel aanmelden

Voor sterilisatie is op dit moment onbekend hoe de planning 2024 eruitziet in Arnhem, Baarn en Den Bosch. U kunt zich wél gewoon blijven aanmelden. Wij nemen dan contact met u op als er meer duidelijk is.

Aanmelden kan telefonisch maar gaat sneller per e-mail. Mail je naam, mailadres, telefoonnummer en gewenste locatie (Arnhem, Baarn of Den Bosch) naar: info@andros.nl.

Over wachttijden

Deze wachttijd is het gemiddelde van de 4 snelst beschikbare afspraken. Op ZorgkaartNederland vindt u van Andros en ziekenhuizen wachttijden conform NZA rekenmethode.

Actuele wachttijden zijn een indicatie

De wachttijden zijn een indicatie die bijgewerkt worden aan het begin van elke maand. Het is altijd mogelijk dat gedurende de maand door bijzondere voorvallen als onverwachte drukte, uitval van artsen en dergelijke, het daadwerkelijke moment van inplannen van de afspraak anders kan zijn dan hierboven is aangegeven. Uiteraard is ook uw eigen beschikbaarheid hierin een factor.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling

Nederlandse Zorgautoriteit verzoekt ons de volgende tekst bij de wachttijdinformatie te publiceren:

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Naast bovenstaande verplichting zijn we tevens verplicht u te informeren over de mogelijkheid van wachtlijstbemiddeling door de zorgverzekeraar, indien de wachttijden voor deze betreffende patiënt voor polikliniek, diagnostiek of behandelingen de Treeknorm overschrijden.”

logo zkn Keurmerk

The ZKN-keurmerk (ZKN certificate) guarantees quality, professionalism, safety and hygiene with independent assessments.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Average rating on Zorgkaart Nederland: 9.0

Andros Clinics in 2022 View reviews

Neem contact met ons op