Nooit meer zorgen over anticonceptie

Wachttijden Sterilisatie Man

 

Korte wachttijd
Amsterdamca. 5 weken
Arnhemca. 8 weken
Baarnca. 3 weken
Rijswijk - Den Haagca. 2 weken
Den Boschzomerstop - vanaf september weer elke 2 weken beschikbaar.

Tijdens je bezoek kan de sterilisatie direct worden uitgevoerd. Een informatief 1e bezoek is mogelijk, en soms verplicht zie voorwaarden.

Over wachttijden

Deze wachttijd is het gemiddelde van de 4 snelst beschikbare afspraken. Op ZorgkaartNederland vindt u van Andros en ziekenhuizen wachttijden conform NZA rekenmethode.

Actuele wachttijden zijn een indicatie

De wachttijden zijn een indicatie die bijgewerkt worden aan het begin van elke maand. Het is altijd mogelijk dat gedurende de maand door bijzondere voorvallen als onverwachte drukte, uitval van artsen en dergelijke, het daadwerkelijke moment van inplannen van de afspraak anders kan zijn dan hierboven is aangegeven. Uiteraard is ook uw eigen beschikbaarheid hierin een factor.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling

Nederlandse Zorgautoriteit verzoekt ons de volgende tekst bij de wachttijdinformatie te publiceren:

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Naast bovenstaande verplichting zijn we tevens verplicht u te informeren over de mogelijkheid van wachtlijstbemiddeling door de zorgverzekeraar, indien de wachttijden voor deze betreffende patiënt voor polikliniek, diagnostiek of behandelingen de Treeknorm overschrijden.”

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Neem contact met ons op