Sterilisatie Man

Maak afspraak

Ervaringen sterilisatie man op ZorgkaartNederland

Welke ervaringen hebben mannen met hun sterilisatie bij een kliniek van Andros? Veel mannen delen hun ervaring op ZorgkaartNederland, de grootste ervaringssite voor de gezondheidszorg. We hebben een aantal reviews over sterilisatie voor je op een rij gezet.

“Erg blij dat deze kliniek er is. Dit zijn vakkundige mensen.”

“Met spanning de ingreep laten doen, een tekening liet zien wat er specifiek ging gebeuren en wat ik tijdens ingreep kon voelen. De arts deed goed zijn werk en verdoofde nog iets meer omdat hij zag dat ik last had. De assistent (man) die tijdens de ingreep rustig en warmhartig aan de praat was gaf mij een geruststellende gedachte. Ook na de ingreep in de wachtkamer even zitten praten met hem. Mijn ervaring was prettig te noemen. Nu 3 weken later kan ik bijna alles weer. Erg blij dat deze kliniek er is. Dit zijn vakkundige mensen en zijn gespecialiseerd in hun vak. Liever hier dan in een ziekenhuis fabriek.”

Den Haag, 27 september 2021

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Kortom een goede kliniek voor een vasectomie”

“Snel en goed geholpen door de dames en heren van de Andros kliniek in Den Haag. Ik kwam voor een vasectomie bij Dr. Naderi, deze is goed en vakkundig uitgevoerd. Bijna geen pijn tijdens en na de operatie gehad. Ook zijn alle voors en tegens uitvoerig besproken door de medewerkers van de kliniek wat ik erg fijn vond. Kortom een goede kliniek voor een vasectomie.”

Den Haag, 27 mei 2021

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Je wordt op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar”

“Zeer fijne kliniek. Bij binnenkomst zeer vriendelijk geholpen en mochten meteen doorlopen. Een fijn gesprek gevoerd voor de ingreep met Dr. Nader Naderi die alles even rustig uitlegt. Tijdens de ingreep word je op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar. Daarna even rustig kopje koffie gedronken en weer naar huis. De dag na de ingreep belde hij zelf om te informeren hoe het ging. Zeer fijne ervaring met deze kliniek.”

Amsterdam, 6 april 2021

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Alles werd stap voor stap doorgenomen en duidelijk uitgelegd”

“Afspraak was snel gemaakt. Van te voren werd ik gebeld door de kliniek en werd alles stap voor stap doorgenomen, en werden mijn vragen duidelijk uitgelegd. Het grote voordeel is dat je voor een vasectomie maar een keer langs hoeft, telefonische intake. Op de dag van de operatie, neemt de arts alles nog een keer door en word je vervolgens op de operatie tafel gelegd. Alles bij elkaar duurt het geen uurtje en je staat weer op straat.​”

Amsterdam, 26 februari 2021

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Wat ik gevoeld heb mag geen naam hebben”

“Na lang wikken en wegen toch besloten om te gaan voor een vasectomie. Na grondig onderzoek uitgekomen bij dr. Naderi en Andros Mannenkliniek. Alles verliep heel soepeltjes, van het maken van de afspraak tot aan de ingreep zelf aan toe. Ben telefonisch erg goed voorbereid en ook per mail veel extra informatie gekregen. De kliniek is goed bereikbaar al was het even zoeken naar de ingang. Bij binnenkomst vrolijk welkom geheten en ik mocht direct mee naar de kamer waar het allemaal moest gaan gebeuren. Hier kreeg ik nog eens vlot uitgelegd wat er precies ging gebeuren. Zowel de dr. Naderi als de assistente waren heel vriendelijk en probeerden het zo luchtig mogelijk te houden. De ingreep zelf verliep ook vlot en er is over en weer nog wat gekletst en gelachen. Het is niet volledig pijnloos natuurlijk, maar hetgeen wat ik gevoeld heb mag geen naam hebben. Ook qua napijn was er weinig. Goed koelen en veel rust heeft goed geholpen. Tijdens de seks ook nergens last van gelukkig.​”

Den Haag, 10 december 2020

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Zeer professioneel en prettige ontvangst”

“Zeer professioneel en prettige ontvangst. Perfecte uitleg vooraf en tijdens de ingreep door dokter Naderi. Je wordt door hem op je gemak gesteld en elke stap wordt vooraf aangekondigd en aangegeven wat je gaat voelen. Fantastische voorbereiding, tijdens en na de ingreep door de assistent. Kortom pijnloos, snel en met hoogste zorg uitgevoerd En daarom ook een 10.​”

Den Haag, 23 juni 2020

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Deskundig en zeer vriendelijk”

“Vorige week bij Andros Kliniek in A’dam langs geweest voor een sterilisatie. Om eerlijk te zijn zag ik wat tegenop, maar zowel arts als staf waren deskundig en zeer vriendelijk. Dat hielp zeker om de spanning weg te nemen. Kliniek zelf heeft kenmerken van een “huiselijke omgeving” (anders dan een groot ziekenhuis) wat ik ook als prettig heb ervaren. Een dag last gehad van de ingreep, maar dagen daarna ging het snel beter. Inmiddels weer gewoon in staat om te fietsen en sporten. Al met al heel tevreden over de behandeling. Het is druk, dus reken op een wachttijd.​”

Amsterdam, 12 december 2019

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“De ingreep vond ik echt meevallen”

“Het is toch wel even spannend en niet een beslissing die je zomaar neemt, ik vind dat ze mij uitstekend begeleid en behandeld hebben. Rustige assistenten die de tijd nemen en idem dokter die elke stap goed onderbouwde. De ingreep vond ik echt meevallen, 1 middagje op de bank en moeilijk lopen, de dag erna al veel beter en ik kon eigenlijk alles weer na twee dagen. (okee, niet alles..). De nacontrole in het ziekenhuis heb ik net gehad en ben nu officieel onvruchtbaar, geen kinderen meer erbij en dat is prima zo want ik heb al twee erg leuke.”

Amsterdam, 31 oktober 2019

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Binnen 10 minuten klaar”

“Ik werd erg fijn ontvangen en zowat direct ontvangen door de behandelend arts. Alles werd doorgesproken en ik werd op mijn gemak gesteld, aangezien ik best nerveus was voor de ingreep. Ik had veel vertrouwen in de vaardigheid van de arts. Na de uitleg wat er precies ging gebeuren en het beantwoorden van mijn vragen kon ik na 5 minuten wachten in de wachtkamer naar de behandelkamer. Ik werd goed voorbereid door de verpleegkundige en toen de arts kwam ging alles heel snel. De arts en verpleegkundige werkten goed als team samen en ik werd tussendoor nog wat afgeleid met vragen en opmerkingen. Al met al was het binnen 10 minuten klaar en viel het me eigenlijk best mee. De week na de ingreep heb ik wel wat pijn en ongemakken gehad, maar dat ging met rust houden snel beter. De kliniek belde 3 dagen later nog om te vragen hoe het ging en of ik nog vragen had of advies nodig had. Ik kon ook altijd bellen als er iets gebeurde, zoals ontstekingen, bloedingen of pijn. Maar dit is niet nodig geweest. Ondertussen ben ik 2 maanden verder en ervaar ik geen pijn of ongemakken. Het is af en toe nog lichtelijk gevoelig op de plek van de ingreep, maar niet storend in mijn dagelijkse bezigheden. Al met al ben ik blij dat ik de ingreep heb laten uitvoeren en ben ik zeer tevreden over mannenkliniek Andros Arnhem en behandelend arts Naderi.”

Arnhem, 11 augustus 2019

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Deskundig”

“Zeer deskundige behandeling, korte wachttijd en goede nazorg.”

Den Haag, 19 juli 2019

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Zeer fijne ervaring”

“Zeer fijne ervaring bij Vasectomie. Een ingreep waar je niet even als een griepje naar de dokter gaat werd een ontspannen behandeling. Respect voor Dr Nader Naderi, die de ingreep uiterst zorgvuldig met alle uitleg uitvoerde. Zelfs kunnen lachen om grappen over en weer. De juiste uitleg over de nazorg! Totaal geen bijwerkingen of last ergens van. Louter en alleen respect. Ook voor zijn assistent! Een kundige ingreep fantastisch.”

Arnhem, 17 februari 2019

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Uiterst professioneel”

“Ik denk dat geen man naar deze afspraak gaat zonder een gezonde dosis nervositeit. Zo ook ik. Op uiterst professionele manier sleepte de arts en verpleegkundige mij hier binnen 30 min doorheen. Met een gezonde dosis humor en uitstekende voorlichting hielpen de beide heren mij adequate en moeiteloos door een traject wat toch onprettig te noemen is. Na 2 weken verder te zijn is er praktisch niets meer merkbaar van de behandeling.”

Arnhem, 13 april 2018

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Zoveel fijner dan een ziekenhuis”

“Andros kliniek. Zoveel fijner dan een ziekenhuis is mijn ervaring. Zeer deskundig personeel, vriendelijk en ervaren. Dr Naderi is een fijne en rustige man. Ingreep was zo gebeurd. Geen na pijn gehad.”

Den Haag, 26 januari 2018

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Vasectomie in één bezoek”

“Vriendelijke medewerkers. Telefonische intake mogelijk waardoor vasectomie in één bezoek kon worden uitgevoerd. Op de dag zelf van te voren nog duidelijke uitleg over de behandeling gekregen van de uroloog die de ingreep zelf verricht. De ingreep was pijnloos. Na één rustdag weer aan het werk gegaan en daarna slechts enkele dagen een beetje ongemak gehad. Kortom, een positieve ervaring.”

Den Haag, 26 januari 2018

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Geen moment ongemakkelijk”

“Een vasectomie is een kleine ingreep, maar zeker wel een big deal voor de meeste mannen. Bij Andros begrijpen ze hoe om te gaan hiermee. Zeer aardige assistente en specialist. Na een ontspannen gesprekje werd snel en kundig begonnen met de ingreep. Geen moment ongemakkelijk gevoeld. Tijdens de ingreep werd alles duidelijk verteld. Het is zeker geen fijne ingreep, maar nu na twee weken ben ik al weer bijna helemaal hersteld. Nog een kleine beetje last met hardlopen. Al met een een zeer goede ervaring. De lokatie is ook top, heeft veel minder een ziekenhuis sfeer.”

Den Haag, 28 november 2017

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Zeer kundig personeel”

“Ik was vrij gespannen voor de behandeling maar iedereen heeft mij er door gesleept. Zeer vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om je op je gemak te stellen. De behandeling verliep heel goed en soepel. Zeer kundig personeel. Dr Naderi weet echt wat hij doet en legt heel helder uit. Tevens een bijzonder vriendelijke man! De dag na de behandeling werd ik zelf door dr. Naderi gebeld om te checken hoe het met mij gaat. Al met al erg mee gevallen en zeer tevreden over de Andros kliniek!”

Arnhem, 17 november 2017

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Voor ons was het een duidelijke zaak”

“Voor ons was het een duidelijke zaak. Wij hebben een mooi gezin. Dus besloten wij voor een definitieve sterilisatie van de man, omdat het bij een vrouw een stuk gecompliceerder en riskanter is. Informatie van het internet hierover vind ik nogal verwarrend.Gelukkig kwam ik op de site van Andros Mannenkliniek Amsterdam terecht. Een duidelijk en transparante kliniek dat ook nog eens concurrerend geprijsd is.

Na een goed en ontspannen gesprek met dr. Nader Naderi, werd ik door hem en zijn assistent geholpen. Binnen 15 min. liep ik weer de deur uit. Het enige wat enigszins merkbaar was, waren de gevoelige testikels. Inmiddels 3 weken verder voel ik me prima. De testikels zijn ook bijna de oude. Het was geen probleem om na 2 weken weer sexueel actief te zijn. Alsof er niets gebeurt is daar beneden…. het voelt goed. Een echte aanrader om je daar gerust en ontspannen te laten behandelen!”

Amsterdam, 2 november 2017

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Bijzonder fijne kliniek”

“Bijzonder fijne kliniek. Bij binnenkomst zeer vriendelijk benaderd en mochten meteen doorlopen. Even een prettig gesprek voor de ingreep met Dr. Nader Naderi die alles even rustig uitlegt. Tijdens de ingreep wordt je op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar. Daarna even rustig kopje koffie gedronken en weer naar huis. Volgende dag ging de telefoon en dr Naderi vroeg even hoe het ermee ging. Zeer fijne ervaring met deze kliniek.”

Arnhem, 19 mei 2017

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Zorgvuldig”

“Weinig contact nodig, maar wat er aan contact was verliep plezierig. De ingreep ging aan een kant makkelijker dan aan de andere, maar de arts en assistent deden hun werk goed, zorgvuldig en op een plezierige manier.”

Amsterdam, 11 mei 2017

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Wel wat langer last”

“Alhoewel ik tegen de behandeling opzag, werd ik snel op m’n gemak gesteld door het personeel en verliep alles heel soepel. Ik werd vooraf duidelijk geïnformeerd over de leefinstructies en kreeg een brief mee om aan een weekendarts te geven in een noodgeval. Uiteraard bleek dat allemaal niet nodig. Na de behandeling had ik wel wat langer last dan in de meeste documentatie beschreven. Op een site van een andere kliniek las ik dat het kan voorkomen dat oplosbare hechtingen soms wat langer nodig hebben om op te lossen. Ook voelden de eerste ejaculaties anders dan ‘normaal’. Op diezelfde site las ik dat dat ook normaal was. Inmiddels is alles weer ‘zoals gewoon’. Het zou fijn zijn om deze informatie in eerste instantie al te hebben ontvangen.”

Den Haag, 11 mei 2016

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

“Geen pijnlijk gevoel sinds ingreep”

Geholpen door dokter Naderi.Voor de ingreep contact met een verpleegkundige. Hij gaf heldere informatie. De ingreep zelf verliep soepel en dokter Naderi stelde mij gerust. De dag na de ingreep belde hij zelf om te informeren hoe het ging. Kon niets anders melden dan; prima. Geen enkel vervelend of pijnlijk gevoel gehad sinds de ingreep. Nog een paar dagen rustig aan doen en dan is dit alles weer vergeten. Prima zorgverlening.

Den Haag, 7 september 2016

Bekijk deze review op ZorgkaartNederland

Waarom kiezen mannen voor sterilisatie bij Andros?

  • In 2021 kozen 1.700 mannen voor een sterilisatie bij Andros.
  • Andros is al sinds 2004 dé specialist voor mannen.
  • Altijd sterilisatie door een uroloog die zeer ervaren is in vasectomie.
  • Met ZKN-keurmerk, we werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.
  • Zeer tevreden mannen: hoge waardering van 8,8 op Zorgkaart Nederland.

Je kan snel terecht bij onze klinieken in Amsterdam, Arnhem, Baarn, Den Haag of Den Bosch.

Maak afspraak

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Artsenblog

Kiezen voor een sterilisatie, de ervaring van Teake uit ‘Baas in eigen zak’

Teake was 36 toen hij besloot zich te laten steriliseren. ‘Ik wist zeker dat ik geen kinderen meer wilde. En ik wilde de zekerheid dat er met seksen niets meer mis kon gaan. Met een sterilisatie neem je het heft in eigen handen.’ In 2020 onderging Teake de... Lees verder

Baas in eigen zak met mannen sterilisatie bij Andros Clinics

‘Baas in eigen zak’ starring… Oncko van Vierssen Trip, onze eigen uroloog! Een documentaire over anticonceptie en de verantwoordelijkheid van mannen voor de VPRO, waarin een sterilisatie bij Andros Clinics is te zien. De betreffende man werd door documentairemakers... Lees verder

Voor welke mannen is sterilisatie geschikt?

Voor welke mannen is sterilisatie geschikt? Sterilisatie bij een man is een goed anticonceptiemiddel als er een definitieve keuze gemaakt is om helemaal geen kind meer te krijgen. Mannen hebben, in tegenstelling tot vrouwen, niet de mogelijkheid om tijdelijke... Lees verder

Na Sterilisatie, waarom rustig aan en seksverbod?

Hoelang geen seks na een sterilisatie? Probeer 5 dagen tot 1 week geen seks te hebben na de sterilisatie van de man. Seks kan het herstel van het lichaam verstoren en vergroot de kans op complicaties. Waarom geen seks na sterilisatie? Seks kan de genezing van de wond... Lees verder

Sterilisatie Man, hoe gaat dat?

Een sterilisatie bij de man is een heel korte ingreep, van ongeveer 10 minuten tot een kwartier. Het kan in onze behandelkamer. Dus we hoeven niet naar een operatieruimte, maar blijven in de behandelkamer. Eerst overleg We vragen wat de medische historie is van de... Lees verder

Sterilisatie Man of Vrouw?

Als het gezin compleet is en er geen wens (meer) is om opnieuw zwanger te worden, wordt vaak aan een definitieve anticonceptie gedacht zoals sterilisatie. Om een afweging te maken tussen het steriliseren van de man of de vrouw, hebben we veelgestelde vragen hierover... Lees verder

Hoe betrouwbaar is sterilisatie van man?

Hoe betrouwbaar is sterilisatie van man? Sterilisatie bij de man is de meest betrouwbare vorm van anticonceptie. Het niet lukken van sterilisatie dat is ongeveer tussen de 1 en 3 op de duizend mannen na een sterilisatie heeft een zogenaamde rekanalisatie. Wat is... Lees verder

Sterilisatie onder volledige narcose, kan dat?

Sterilisatie onder volledige narcose, kan dat? Een sterilisatie onder volledige narcose kan, het is alleen niet nodig. Iedere man kan het in principe onder lokale verdoving ondergaan. Normaal gesproken kan elke sterilisatie van de man onder een lokale verdoving. Mits... Lees verder

Kan een sterilisatie mislukken?

Kan een sterilisatie mislukken? Als er een sperma controle is gedaan na 3 maanden en de uitslag is goed, dan weten we zeker dat de sterilisatie is gelukt. Als er bij de sperma controle na 3 maanden en 30 minstens zaadlozingen nog zaadcellen in het sperma zijn... Lees verder

Is een sterilisatie terug te draaien?

Is een sterilisatie bij de man terug te draaien? Een sterilisatie is terug te draaien, maar dat is niet de bedoeling. De slagingskans van een hersteloperatie na een vasectomie is zeker geen 100%. En naarmate de sterilisatie langer geleden is uitgevoerd, wordt deze... Lees verder