Sterilisatie Man

Ervaringen sterilisatie man

Welke ervaringen hebben mannen met hun sterilisatie bij een kliniek van Andros? Veel mannen delen hun ervaring op ZorgkaartNederland, de grootste ervaringssite voor de gezondheidszorg. We hebben een aantal reviews over sterilisatie voor je op een rij gezet.

“Zeer vriendelijk, website en app zeer volledig en duidelijk”

Zeer vriendelijk personeel. De uitleg op de website over de ingreep is uitgebreid, zeer volledig en duidelijk. Ook de Andros app die je na de behandeling gebruikt zit heel goed in elkaar en vond ik erg nuttig.

Bekijk deze review Amsterdam 2 mei 2024 op ZorgkaartNederland

 

“De behandeling werd vooraf uitgebreid doorgenomen”

Ik werd gastvrij ontvangen, en de behandeling werd vooraf uitgebreid doorgenomen, waarbij letterlijk stap voor stap werd uitgelegd welke handelingen de arts ging uit leggen. Ook de mogelijke risico’s werden goed en begrijpelijk uitgelegd. Bovendien werkt Andros met een hele fijne app die op de juiste momenten belangrijke informatie geeft, dit was erg behulpzaam en geeft vertrouwen in aanloop en na de behandeling.

Bekijk deze review Rijswijk-Den Haag 30 april 2024 op ZorgkaartNederland

 

“Zo klaar”

Alles goed verlopen. Leuke sfeer in de operatie kamer. Gezellig, heel gemoedelijk. Zo klaar.

Bekijk deze review Baarn 11 april 2024 op ZorgkaartNederland

 

“Professionele uitstraling, rustige sfeer”

Prettige kliniek, professionele uitstraling. Er heerst een rustige sfeer wat erg prettig is. De medewerkers en artsen doen goed hun best om het zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Bekijk deze review Arnhem 15 februari 2024 op ZorgkaartNederland

 

“Goede informatie via de app”

Vooraf goede informatie via de app, veel contact voorafgaand zodat je op de hoogte bent. Fijn ontvangst en vlotte behandeling. Zeer goed ook weer alles besproken voordat daadwerkelijke ingreep (sterilisatie man) plaatsvond. Al met al zeer goede ervaring.

Bekijk deze review Amsterdam 8 februari 2024 op ZorgkaartNederland

 

“Deze kliniek is zeker een aanrader”

Tekst en uitleg was glashelder. Vriendelijke dokter die met respect en geduld alle stappen door heeft genomen. De behandeling zelf was goed te doen. De prik voor de verdoving doet absoluut geen pijn en de behandeling zelf is twee momenten behoorlijk onaangenaam maar niet meer dan dat. De mondhygiëniste is een stuk erger. De arts en zijn assistent hadden een goede klik en maakten het allemaal luchtig door continue te blijven praten en interactief te doen. Deze kliniek is zeker een aanrader.

Bekijk deze review Arnhem 17 januari 2024 op ZorgkaartNederland

 

“Op aanraden van een vriend”

Op aanraden van een vriend gesteriliseerd bij Andros Rijswijk, wat een nette verzorgde kliniek is. Personeel (receptie, verpleegkundige en arts) zeer vriendelijk. Arts was op de hoogte van een aangeboren hartafwijking en vroeg hier naar i.v.m. een eventuele opvolging.

Bekijk deze review Rijswijk-Den Haag 2 januari 2024 op ZorgkaartNederland

 

“Zeer professioneel”

Het gehele proces als zeer professioneel ervaren. Duidelijke voorlichting via de website. Tijdens de behandeling wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en wordt eerlijk gesproken over de ingreep. De arts is aardig en ook het verplegend personeel doen hun best om je op je gemak te laten voelen.

Bekijk deze review Amsterdam 18 november 2023 op ZorgkaartNederland

 

“Beter kan je het niet hebben”

De behandeling werd duidelijk uitgelegd en alles was zeer transparant. vooraf, tijdens en voor de nazorg. Voor en tijdens de behandeling word je gerust gesteld, beter kan je het niet hebben!

Bekijk deze review Amsterdam 14 november 2023 op ZorgkaartNederland

 

“Duidelijke app”

Nette, vriendelijke behandeling van de patient, buitengewoon mooie, complete en duidelijke app voor informatie over de behandeling voor- en achteraf.

Bekijk deze review Amsterdam 17 april 2023 op ZorgkaartNederland

 

“Van uitleg tot aan nazorg keurig op orde en zeer betrokken”

Er zijn geen gouden bergen beloofd. Ik belde voor vasectomie en ze hebben haarfijn uitgelegde wat er zou gebeuren. Ik had er een goed gevoel over en bij een eerste onderzoek had ik meteen het idee dat het ging om een serieus professioneel kliniek en dat het wel goed zou zitten. Niks is minder waar. Van uitleg tot aan nazorg keurig op orde en zeer betrokken afgehandeld. Bedankt allemaal. En zeker ook alle vrolijke mensen die er werken…

Bekijk deze review Amsterdam 23 mei 2022 op ZorgkaartNederland

 

“Zeer prettige sfeer”

De ingreep is netjes gedaan. De uitvoering is ook als zeer prettig ervaren, ondanks enkele pijnschuiten (waar voor gewaarschuwd is). Tijdens de ingreep was er een zeer prettige sfeer vanwege een lekker informeel gesprek tussen assistent, dokter en mijzelf. Een huiselijke sfeer als het war. Dit gaf een zeer prettig gevoel, ondanks de aard van het bezoek (vasectomie).

Bekijk deze review Arnhem 1 april 2022 op ZorgkaartNederland

 

“Fijne arts die weet wat hij doet”

Drs Naderi is een zeer deskundige arts. Straalt rust uit en stelt je op je gemak. Vertelt voor en tijdens de operatie precies wat hij gaat doen. Een fijne arts die weet wat hij doet. In een mum van tijd sta je weer buiten na de ingreep.

Bekijk deze review Arnhem 21 maart 2022 op ZorgkaartNederland

 

“Na bijna een jaar toch de knoop doorgehakt”

“Na bijna een jaar toch de knoop doorgehakt en hier een afspraak gemaakt. Vooraf alles al uitgeplozen wat er uit te pluizen valt, veel informatie van de kliniek mogen ontvangen en de website met filmpjes en tekst zijn erg duidelijk. Vrijdag om 11 uur de afspraak, dokter Naderi was erg vriendelijk en kundig, daar ik al zoveel informatie had opgedaan was de uitleg over wat hij ging doen niet eens meer nodig. De assistente was een zeer kundige en professionele vrouw. Tijdens de behandeling werd er veel gepraat, vanzelfsprekend om je af te leiden van wat er “down there” aan het gebeuren is. In totaal een uur later in de auto naar huis, weinig problemen of echte pijn ervaren, liezen zijn na 48uur nog wat pijnlijk bij opstaan. Zoals de website zegt bijna iedereen gaat van de tafel met “dat viel 100% mee” en dat is zeker zo!”

Bekijk deze review Den Haag 23 januari 2022 op ZorgkaartNederland

 

“Erg blij dat deze kliniek er is. Dit zijn vakkundige mensen.”

“Met spanning de ingreep laten doen, een tekening liet zien wat er specifiek ging gebeuren en wat ik tijdens ingreep kon voelen. De arts deed goed zijn werk en verdoofde nog iets meer omdat hij zag dat ik last had. De assistent (man) die tijdens de ingreep rustig en warmhartig aan de praat was gaf mij een geruststellende gedachte. Ook na de ingreep in de wachtkamer even zitten praten met hem. Mijn ervaring was prettig te noemen. Nu 3 weken later kan ik bijna alles weer. Erg blij dat deze kliniek er is. Dit zijn vakkundige mensen en zijn gespecialiseerd in hun vak. Liever hier dan in een ziekenhuis fabriek.”

Bekijk deze review Den Haag 27 september 2021 op ZorgkaartNederland

 

“Kortom een goede kliniek voor een vasectomie”

“Snel en goed geholpen door de dames en heren van de Andros kliniek in Den Haag. Ik kwam voor een vasectomie bij Dr. Naderi, deze is goed en vakkundig uitgevoerd. Bijna geen pijn tijdens en na de operatie gehad. Ook zijn alle voors en tegens uitvoerig besproken door de medewerkers van de kliniek wat ik erg fijn vond. Kortom een goede kliniek voor een vasectomie.”

Bekijk deze review Den Haag 27 mei 2021 op ZorgkaartNederland

 

“Je wordt op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar”

“Zeer fijne kliniek. Bij binnenkomst zeer vriendelijk geholpen en mochten meteen doorlopen. Een fijn gesprek gevoerd voor de ingreep met Dr. Nader Naderi die alles even rustig uitlegt. Tijdens de ingreep word je op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar. Daarna even rustig kopje koffie gedronken en weer naar huis. De dag na de ingreep belde hij zelf om te informeren hoe het ging. Zeer fijne ervaring met deze kliniek.”

Bekijk deze review Amsterdam 6 april 2021 op ZorgkaartNederland

 

“Alles werd stap voor stap doorgenomen en duidelijk uitgelegd”

“Afspraak was snel gemaakt. Van te voren werd ik gebeld door de kliniek en werd alles stap voor stap doorgenomen, en werden mijn vragen duidelijk uitgelegd. Het grote voordeel is dat je voor een vasectomie maar een keer langs hoeft, telefonische intake. Op de dag van de operatie, neemt de arts alles nog een keer door en word je vervolgens op de operatie tafel gelegd. Alles bij elkaar duurt het geen uurtje en je staat weer op straat.​”

Bekijk deze review Amsterdam 26 februari 2021 op ZorgkaartNederland

 

“Wat ik gevoeld heb mag geen naam hebben”

“Na lang wikken en wegen toch besloten om te gaan voor een vasectomie. Na grondig onderzoek uitgekomen bij dr. Naderi en Andros Mannenkliniek. Alles verliep heel soepeltjes, van het maken van de afspraak tot aan de ingreep zelf aan toe. Ben telefonisch erg goed voorbereid en ook per mail veel extra informatie gekregen. De kliniek is goed bereikbaar al was het even zoeken naar de ingang. Bij binnenkomst vrolijk welkom geheten en ik mocht direct mee naar de kamer waar het allemaal moest gaan gebeuren. Hier kreeg ik nog eens vlot uitgelegd wat er precies ging gebeuren.

Zowel de dr. Naderi als de assistente waren heel vriendelijk en probeerden het zo luchtig mogelijk te houden. De ingreep zelf verliep ook vlot en er is over en weer nog wat gekletst en gelachen. Het is niet volledig pijnloos natuurlijk, maar hetgeen wat ik gevoeld heb mag geen naam hebben. Ook qua napijn was er weinig. Goed koelen en veel rust heeft goed geholpen. Tijdens de seks ook nergens last van gelukkig.​”

Bekijk deze review Den Haag 10 december 2020 op ZorgkaartNederland

 

“Kortom, een aanrader”

Zeer aardige en kundige arts. Stelt de patiënt goed op het gemak. Over de ingreep ook zeer tevreden met een positieve uitslag. Kortom, een aanrader.

Bekijk deze review Baarn 5 januari 2021 op ZorgkaartNederland

 

“Zeer professioneel en prettige ontvangst”

“Zeer professioneel en prettige ontvangst. Perfecte uitleg vooraf en tijdens de ingreep door dokter Naderi. Je wordt door hem op je gemak gesteld en elke stap wordt vooraf aangekondigd en aangegeven wat je gaat voelen. Fantastische voorbereiding, tijdens en na de ingreep door de assistent. Kortom pijnloos, snel en met hoogste zorg uitgevoerd En daarom ook een 10.​”

Bekijk deze review Den Haag 23 juni 2020 op ZorgkaartNederland

 

“Deskundig en zeer vriendelijk”

“Vorige week bij Andros Kliniek in A’dam langs geweest voor een sterilisatie. Om eerlijk te zijn zag ik wat tegenop, maar zowel arts als staf waren deskundig en zeer vriendelijk. Dat hielp zeker om de spanning weg te nemen. Kliniek zelf heeft kenmerken van een “huiselijke omgeving” (anders dan een groot ziekenhuis) wat ik ook als prettig heb ervaren. Een dag last gehad van de ingreep, maar dagen daarna ging het snel beter. Inmiddels weer gewoon in staat om te fietsen en sporten. Al met al heel tevreden over de behandeling. Het is druk, dus reken op een wachttijd.​”

Bekijk deze review Amsterdam 12 december 2019 op ZorgkaartNederland

 

“De ingreep vond ik echt meevallen”

“Het is toch wel even spannend en niet een beslissing die je zomaar neemt, ik vind dat ze mij uitstekend begeleid en behandeld hebben. Rustige assistenten die de tijd nemen en idem dokter die elke stap goed onderbouwde. De ingreep vond ik echt meevallen, 1 middagje op de bank en moeilijk lopen, de dag erna al veel beter en ik kon eigenlijk alles weer na twee dagen. (okee, niet alles..). De nacontrole in het ziekenhuis heb ik net gehad en ben nu officieel onvruchtbaar, geen kinderen meer erbij en dat is prima zo want ik heb al twee erg leuke.”

Bekijk deze review Amsterdam 31 oktober 2019 op ZorgkaartNederland

 

“Binnen 10 minuten klaar”

“Ik werd erg fijn ontvangen en zowat direct ontvangen door de behandelend arts. Alles werd doorgesproken en ik werd op mijn gemak gesteld, aangezien ik best nerveus was voor de ingreep. Ik had veel vertrouwen in de vaardigheid van de arts. Na de uitleg wat er precies ging gebeuren en het beantwoorden van mijn vragen kon ik na 5 minuten wachten in de wachtkamer naar de behandelkamer. Ik werd goed voorbereid door de verpleegkundige en toen de arts kwam ging alles heel snel. De arts en verpleegkundige werkten goed als team samen en ik werd tussendoor nog wat afgeleid met vragen en opmerkingen.

Al met al was het binnen 10 minuten klaar en viel het me eigenlijk best mee. De week na de ingreep heb ik wel wat pijn en ongemakken gehad, maar dat ging met rust houden snel beter. De kliniek belde 3 dagen later nog om te vragen hoe het ging en of ik nog vragen had of advies nodig had. Ik kon ook altijd bellen als er iets gebeurde, zoals ontstekingen, bloedingen of pijn. Maar dit is niet nodig geweest. Ondertussen ben ik 2 maanden verder en ervaar ik geen pijn of ongemakken. Het is af en toe nog lichtelijk gevoelig op de plek van de ingreep, maar niet storend in mijn dagelijkse bezigheden. Al met al ben ik blij dat ik de ingreep heb laten uitvoeren en ben ik zeer tevreden over Andros Arnhem en behandelend arts Naderi.”

Bekijk deze review Arnhem 11 augustus 2019 op ZorgkaartNederland

 

“Deskundig”

“Zeer deskundige behandeling, korte wachttijd en goede nazorg.”

Bekijk deze review Den Haag 19 juli 2019 op ZorgkaartNederland

 

“Zeer fijne ervaring”

“Zeer fijne ervaring bij Vasectomie. Een ingreep waar je niet even als een griepje naar de dokter gaat werd een ontspannen behandeling. Respect voor Dr Nader Naderi, die de ingreep uiterst zorgvuldig met alle uitleg uitvoerde. Zelfs kunnen lachen om grappen over en weer. De juiste uitleg over de nazorg! Totaal geen bijwerkingen of last ergens van. Louter en alleen respect. Ook voor zijn assistent! Een kundige ingreep fantastisch.”

Bekijk deze review Arnhem 17 februari 2019 op ZorgkaartNederland

 

“Uiterst professioneel”

“Ik denk dat geen man naar deze afspraak gaat zonder een gezonde dosis nervositeit. Zo ook ik. Op uiterst professionele manier sleepte de arts en verpleegkundige mij hier binnen 30 min doorheen. Met een gezonde dosis humor en uitstekende voorlichting hielpen de beide heren mij adequate en moeiteloos door een traject wat toch onprettig te noemen is. Na 2 weken verder te zijn is er praktisch niets meer merkbaar van de behandeling.”

Bekijk deze review Arnhem 13 april 2018 op ZorgkaartNederland

 

“Zoveel fijner dan een ziekenhuis”

“Andros kliniek. Zoveel fijner dan een ziekenhuis is mijn ervaring. Zeer deskundig personeel, vriendelijk en ervaren. Dr Naderi is een fijne en rustige man. Ingreep was zo gebeurd. Geen na pijn gehad.”

Bekijk deze review Arnhem 26 januari 2018 op ZorgkaartNederland

 

“Vasectomie in één bezoek”

“Vriendelijke medewerkers. Telefonische intake mogelijk waardoor vasectomie in één bezoek kon worden uitgevoerd. Op de dag zelf van te voren nog duidelijke uitleg over de behandeling gekregen van de uroloog die de ingreep zelf verricht. De ingreep was pijnloos. Na één rustdag weer aan het werk gegaan en daarna slechts enkele dagen een beetje ongemak gehad. Kortom, een positieve ervaring.”

Bekijk deze review Arnhem 26 januari 2018 op ZorgkaartNederland

 

“Geen moment ongemakkelijk”

“Een vasectomie is een kleine ingreep, maar zeker wel een big deal voor de meeste mannen. Bij Andros begrijpen ze hoe om te gaan hiermee. Zeer aardige assistente en specialist. Na een ontspannen gesprekje werd snel en kundig begonnen met de ingreep. Geen moment ongemakkelijk gevoeld. Tijdens de ingreep werd alles duidelijk verteld. Het is zeker geen fijne ingreep, maar nu na twee weken ben ik al weer bijna helemaal hersteld. Nog een kleine beetje last met hardlopen. Al met een een zeer goede ervaring. De lokatie is ook top, heeft veel minder een ziekenhuis sfeer.”

Bekijk deze review Den Haag 28 november 2017 op ZorgkaartNederland

 

“Zeer kundig personeel”

“Ik was vrij gespannen voor de behandeling maar iedereen heeft mij er door gesleept. Zeer vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om je op je gemak te stellen. De behandeling verliep heel goed en soepel. Zeer kundig personeel. Dr Naderi weet echt wat hij doet en legt heel helder uit. Tevens een bijzonder vriendelijke man! De dag na de behandeling werd ik zelf door dr. Naderi gebeld om te checken hoe het met mij gaat. Al met al erg mee gevallen en zeer tevreden over de Andros kliniek!”

Bekijk deze review Arnhem 17 november 2017 op ZorgkaartNederland

 

“Voor ons was het een duidelijke zaak”

“Voor ons was het een duidelijke zaak. Wij hebben een mooi gezin. Dus besloten wij voor een definitieve sterilisatie van de man, omdat het bij een vrouw een stuk gecompliceerder en riskanter is. Informatie van het internet hierover vind ik nogal verwarrend. Gelukkig kwam ik op de site van Andros Mannenkliniek Amsterdam terecht. Een duidelijk en transparante kliniek dat ook nog eens concurrerend geprijsd is.

Na een goed en ontspannen gesprek met dr. Nader Naderi, werd ik door hem en zijn assistent geholpen. Binnen 15 min. liep ik weer de deur uit. Het enige wat enigszins merkbaar was, waren de gevoelige testikels. Inmiddels 3 weken verder voel ik me prima. De testikels zijn ook bijna de oude. Het was geen probleem om na 2 weken weer sexueel actief te zijn. Alsof er niets gebeurt is daar beneden…. het voelt goed. Een echte aanrader om je daar gerust en ontspannen te laten behandelen!”

Bekijk deze review Amsterdam 2 november 2017 op ZorgkaartNederland

 

“Bijzonder fijne kliniek”

“Bijzonder fijne kliniek. Bij binnenkomst zeer vriendelijk benaderd en mochten meteen doorlopen. Even een prettig gesprek voor de ingreep met Dr. Nader Naderi die alles even rustig uitlegt. Tijdens de ingreep wordt je op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar. Daarna even rustig kopje koffie gedronken en weer naar huis. Volgende dag ging de telefoon en dr Naderi vroeg even hoe het ermee ging. Zeer fijne ervaring met deze kliniek.”

Bekijk deze review Arnhem 19 mei 2017 op ZorgkaartNederland

 

“Zorgvuldig”

“Weinig contact nodig, maar wat er aan contact was verliep plezierig. De ingreep ging aan een kant makkelijker dan aan de andere, maar de arts en assistent deden hun werk goed, zorgvuldig en op een plezierige manier.”

Bekijk deze review Amsterdam 11 mei 2017 op ZorgkaartNederland

 

“Wel wat langer last”

“Alhoewel ik tegen de behandeling opzag, werd ik snel op m’n gemak gesteld door het personeel en verliep alles heel soepel. Ik werd vooraf duidelijk geïnformeerd over de leefinstructies en kreeg een brief mee om aan een weekendarts te geven in een noodgeval. Uiteraard bleek dat allemaal niet nodig. Na de behandeling had ik wel wat langer last dan in de meeste documentatie beschreven. Op een site van een andere kliniek las ik dat het kan voorkomen dat oplosbare hechtingen soms wat langer nodig hebben om op te lossen. Ook voelden de eerste ejaculaties anders dan ‘normaal’. Op diezelfde site las ik dat dat ook normaal was. Inmiddels is alles weer ‘zoals gewoon’. Het zou fijn zijn om deze informatie in eerste instantie al te hebben ontvangen.”

Bekijk deze review Den Haag 11 mei 2016 op ZorgkaartNederland

 

“Geen pijnlijk gevoel sinds ingreep”

Geholpen door dokter Naderi. Voor de ingreep contact met een verpleegkundige. Hij gaf heldere informatie. De ingreep zelf verliep soepel en dokter Naderi stelde mij gerust. De dag na de ingreep belde hij zelf om te informeren hoe het ging. Kon niets anders melden dan; prima. Geen enkel vervelend of pijnlijk gevoel gehad sinds de ingreep. Nog een paar dagen rustig aan doen en dan is dit alles weer vergeten. Prima zorgverlening.

Bekijk deze review Den Haag 7 september 2016 op ZorgkaartNederland

Waarom kiezen mannen voor sterilisatie bij Andros?

  • In 2023 kozen 2.500 mannen voor een sterilisatie bij Andros.
  • Andros is al sinds 2004 dé specialist voor mannen.
  • Altijd sterilisatie door een uroloog die zeer ervaren is in vasectomie.
  • Met ZKN-keurmerk, we werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.
  • Zeer tevreden mannen: hoge waardering van 9.1 in 2023 op ZorgkaartNederland.

Je kan snel terecht bij onze klinieken in Amsterdam, Arnhem, Baarn of Rijswijk – Den Haag

 

Lees verder over:

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Artsenblog