Ervaringen en waarderingen Andros Clinics

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid. Deze resultaten betreffen Andros in het algemeen, dus niet uitsluitend sterilisatie.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 8.8

Andros Clinics Bekijk 2442 waarderingen

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2021 versus NL* = klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

Lees de 25 meest recente reviews van Andros Clinics

Tevreden over de diagnose Maar het bloed prikken verdient een verbetering Algeheel tevreden over de de totale diagnose behandeling en uitleg over... Bekijk deze review van 24 mei 2022

8.2

Snel geholpen, goede informatie vooraf. De behandeling ging vlot en was niet pijnlijk. Goede nazorg. Bekijk deze review van 24 mei 2022

9

luisteren naar de patient / geduld /open en vriendelijk gesprek / je bemerkte de... Bekijk deze review van 24 mei 2022

10

Totaal onderzoek verloopt snel. Je zit niet lang te wachten voor een uitslag. Bekijk deze review van 24 mei 2022

9.6

Er zijn geen gouden bergen beloofd. Ik belde voor vasectomie en ze hebben haarfijn uitgelegde wat er zou gebeuren. Ik had... Bekijk deze review van 23 mei 2022

10

Deskundig. Goede informatie, vriendelijk en steeds vlotte en tijdige afhandeling van de onderzoeken. Bekijk deze review van 23 mei 2022

9

Er is goed overleg o.a. over de verschillende erectiemiddelen . In overleg meerdere soorten getest . Bekijk deze review van 22 mei 2022

9.7

Snelle afspraak, behandeling en diagnose snel tijdens bezoek. Ook bereikbaar voor vragen na bezoek via telefoon. Bekijk deze review van 21 mei 2022

9.3

Overalles er wordt naar je geluisterd Bekijk deze review van 20 mei 2022

9.6

Fijn eerste gesprek gehad met Dr. Arendse daardoor vertrouwen in de kliniek. Bekijk deze review van 20 mei 2022

9.6

Ik werd goed geholpen Bekijk deze review van 20 mei 2022

8.2

ontevreden over de lange wachttijd door de Corona 1,5 jaar met een katheter moeten lopen ,maar daar kon de kliniek niets... Bekijk deze review van 20 mei 2022

9.7

Locatie eenvoudig te bereiken met vriendelijke en efficiënte ontvangst. Verpleegkundigen werken snel en hebben een customer orientated aanpak. Arts is vriendelijk,... Bekijk deze review van 20 mei 2022

9.7

Zeer tevreden over de uitleg en info Bekijk deze review van 19 mei 2022

9.8

Er is bij mij geen zichtbaar contact met zorgverlener en behandelaar. De Androsclinic houd iedereen op de hoogte met nieuwsbrieven via de... Bekijk deze review van 18 mei 2022

8

Zeer professionele benadering. Bekijk deze review van 18 mei 2022

9.5

Wordt prima behandeld en te woord gestaan Bekijk deze review van 17 mei 2022

6.1

Ik kwam voor een second opinion en wist aan het eind van het bezoek direct wat de oorzaak van de klachten... Bekijk deze review van 17 mei 2022

9.7

Het ging om een onderzoek. Die is naar mijn beste weten uitstekend uitgevoerd. Er is nog geen spraken van een behandelplan. Bekijk deze review van 16 mei 2022

9.8

Bij het contact met de arts bleek dat de bloedwaardes genomen door de huisarts niet aanwezig waren. werd verder geen woord... Bekijk deze review van 16 mei 2022

4.9

Ik ben zeer tevreden over de Andros kliniek in Baarn. Er is een goede ontvangst, de atmosfeer is prettig en enigszins huiselijk. Er... Bekijk deze review van 15 mei 2022

7.8

Deskundigheid is in deze van groot belang, dit geldt ook voor de wijze waarop onderzoek plaatsvindt. Bekijk deze review van 15 mei 2022

10

Ik ben niet te of ontevreden alleen het medicijn of medicijnen die voor mijn kwaal te krijgen zijn bevallen mij niet... Bekijk deze review van 15 mei 2022

7.2
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op