Ervaringen en waarderingen Andros Clinics

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid. Deze resultaten betreffen Andros in het algemeen, dus niet uitsluitend sterilisatie.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 8.9

Andros Clinics Bekijk 2386 waarderingen

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2021 versus NL* = klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

Lees de 25 meest recente reviews van Andros Clinics

Ben zeer tevreden over de Andros kliniek. Grote deskundigheid en zeer bekwamen artsen. Dr.Barwari is een zeer vriendelijke arts... Bekijk deze review van 27 januari 2023

10

Elk jaar dat ik de Andros Amsterdam kliniek heb bezocht, ben ik altijd keurig en volgens afspraak geholpen. Ook ben ik... Bekijk deze review van 26 januari 2023

10

Ik ben zeer tevreden over de zorg en de behandeling, zowel van het verplegend personeel als bij de Uroloog. Wellicht kan... Bekijk deze review van 25 januari 2023

8.6

Er was voldoende aandacht voor mijn vragen en de uitleg was uitgebreid. Bekijk deze review van 25 januari 2023

9.4

De omgang met arts en overig personeel was zeer prettig. De vakkennis van mijn behandelend arts is zeer groot. Bovendien legde... Bekijk deze review van 25 januari 2023

9.9

Deskundig en met persoonlijke aandacht. Bekijk deze review van 24 januari 2023

9

zorgvuldige behandeling. Goede afspraken. Alle behandelingen achter elkaar op een afspraak Bekijk deze review van 23 januari 2023

9.7

De behandeling is netjes gedaan en de dokter behandelde je ook als persoon en niet als nummer. De ingreep ging goed.... Bekijk deze review van 23 januari 2023

7

Mijn bezoek was een jaarlijkse controle van mijn prostaat klachten (vergrote prostaat en verhoogde psa ). De controle verliep uitstekend. Verder geen opmerkingen. Bekijk deze review van 22 januari 2023

10

Naar mijn zorgvraag werd goed geluisterd. Behandelmogelijkheden werden goed uitgelegd en samen voor een oplossing gekozen. Onderzoek en behandelgesprek vonden bij... Bekijk deze review van 22 januari 2023

9.3

Andros geeft mij vertrouwen, door de wijze van de onderzoeken voor de jaarlijks controle van mijn gezondheid. Mede door de klantvriendelijke... Bekijk deze review van 22 januari 2023

10

Zeer tevreden, deskundig meelevend. Niet twijfelend, Snelle acties. Kortom een aanrader en een dikke 10 Bekijk deze review van 18 januari 2023

10

Dokter Siepel was heel duidelijk en kwam heel professioneel over. Hele vriendelijke mevrouw! Het voelde vertrouwd om door haar geholpen te... Bekijk deze review van 13 januari 2023

9.1

? Ik kom een paar keer het woord 'verplicht' tegen. Daar Baal ik van en dan zeg ik het nog netjes,... Bekijk deze review van 13 januari 2023

10

De behandelaar was zeer vriendelijk, toch had ik meer uitleg willen hebben over de voorgeschreven medicatie. Ik schrok erg na... Bekijk deze review van 13 januari 2023

6.3
10

De ontvangst, de behandeling, de afspraak, de vriendelijkheid eigenlijk ben ik over alles tevreden bij Andros. Bekijk deze review van 11 januari 2023

8

Zowel plasklachten als sexuele klachten werden besproken Bekijk deze review van 11 januari 2023

9.7

Ben nog in onderzoek volgende afspraak weet ik meer Bekijk deze review van 9 januari 2023

9.3

Ik kon nergens naar een uroloog in Haarlem en omgeving. Mijn huisarts kwam met het adres van dr Naderi , waar ik... Bekijk deze review van 7 januari 2023

10

Jaarlijkse controle Andros Den Haag. Als steeds op tijd, vlot en in plezierige sfeer, met duidelijke uitleg waar nodig Bekijk deze review van 5 januari 2023

8.5

Duidelijke uitleg, deskundig,efficiënt Bekijk deze review van 4 januari 2023

8.4

Vlotte en deugdelijke uitleg en behandeling van arts en assistenten. Bekijk deze review van 3 januari 2023

10

Men is correct, klantvriendelijk, deskundig en houdt zich aan afspraken, ook wat betreft wachttijden. Bekijk deze review van 3 januari 2023

9.1
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op