Ervaringen en waarderingen Andros Clinics

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid. Deze resultaten betreffen Andros in het algemeen, dus niet uitsluitend sterilisatie.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.0

Andros Clinics in 2022 Bekijk waarderingen

Onderzoek cliënttevredenheid

AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2021 versus NL* = klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

Lees de 25 meest recente reviews van Andros Clinics

Goede zorg, heel beschikbaar en betrokken. Duidelijk deskundig! Fijne kliniek, aanrader! Bekijk deze review van 29 mei 2023

8.9

Fijne persoonlijke aandacht en volledige aandacht voor mij. Bekijk deze review van 29 mei 2023

10

Waardering voor zorgzaamheid behandeling, hygiëne, organisatie Bekijk deze review van 29 mei 2023

9.9

Deskundigheid, duidelijkheid Bekijk deze review van 29 mei 2023

10

Artsen , komen vertrouwelijk over en stellen je gerust afspraken zijn altijd goed te regelen en worden correct na gekomen. Bekijk deze review van 28 mei 2023

9.7

Vriendelijk, kundig, efficiënt, onderzoeken en uitslagen tijdens één bezoek. Bekijk deze review van 28 mei 2023

9.9

Ik ben zeer tevreden over de informatie verstrekking voorafgaand aan de behandeling. Op de dag van de afspraak werd ik netjes... Bekijk deze review van 25 mei 2023

10

Ik ben er super vriendelijk ontvangen, wij rijden 145km heen en 145km terug om hier een behandeling te krijgen en daar... Bekijk deze review van 25 mei 2023

9.1

Geweldige kliniek met eerlijke benadering en aanpak van de problemen. Een aanrader! Bekijk deze review van 24 mei 2023

10

tevreden ben ik over de aanwezige deskundigheid; ontevreden ben ik over het feit, dat er nog al eens van behandelaar wordt gewisseld; Bekijk deze review van 23 mei 2023

8.4

zeer tevreden over voorkomendheid en kennis en kunde Bekijk deze review van 23 mei 2023

10

Altijd goede uitleg en vervolg traject doorgesproken Bekijk deze review van 23 mei 2023

8

Kundige specialisten. Bekijk deze review van 22 mei 2023

9.7

Veel persoonlijke aandacht, niet de sfeer van een koele kliniek Bekijk deze review van 22 mei 2023

9

Aandacht voor de klachten en goed gesprek hierover. Bekijk deze review van 22 mei 2023

10

voldoende deskundigheid en aandacht Bekijk deze review van 22 mei 2023

9

Ben tevreden over het proces van intake en onderzoek, de behandeling moet nog volgen. Bekijk deze review van 21 mei 2023

9.8

Dr. Vegt heeft een voor mij uitermate prettige manier van communiceren. No-nonense maar zeer menselijk. Door de aanbeveling van Dr.Vegt heb... Bekijk deze review van 21 mei 2023

10

een prima kliniek. Mensen die je klachten serieus behandelen en kundig advies geven. Bekijk deze review van 21 mei 2023

10

Deskundig, professioneel en zeer prettig in de omgang Bekijk deze review van 21 mei 2023

10

Duidelijke, doelgerichte en vriendelijke patientbenadering! Bekijk deze review van 20 mei 2023

9.7

Kon snel terecht voor een onderzoek en daardoor werd mijn ongerustheid gelijk weggenomen omdat de uitslag positief was en er een... Bekijk deze review van 20 mei 2023

8.8
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op