Ervaringen en waarderingen Andros Clinics

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid. Deze resultaten betreffen Andros in het algemeen, dus niet uitsluitend sterilisatie.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 8.9

Andros Clinics Bekijk 2412 waarderingen

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2021 versus NL* = klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

Lees de 25 meest recente reviews van Andros Clinics

Aandacht, goed luisteren, goede zorg. Bekijk deze review van 2 oktober 2022

10

Zeer goede (eerste) ervaring met de kliniek. Jammer dat niet duidelijk werd op welke termijn de medicatie, welk effect moet hebben. Helaas... Bekijk deze review van 29 september 2022

7.9

Discrete benadering en zeer duidelijkr uitleg Bekijk deze review van 29 september 2022

9

Ben tevreden moet dat ik goed behandeld ben. Bekijk deze review van 29 september 2022

8.1

Er wordt hier efficiënt gewerkt. Alle medewerkers zijn aardig en goed in het luisteren en de juiste vragen stellen. Je voelt... Bekijk deze review van 28 september 2022

10

kon zeer snel bij de kliniek terecht, snelle uitslagen vriendelijk en deskundig personeel, en een deskundig arts die vertrouwen uitstraalde. Bekijk deze review van 28 september 2022

10

Tevreden; voldoende uitleg en advies Bekijk deze review van 27 september 2022

7.8

Behandeling voorbereid en uitgevoerd door een zeer ervaren medisch specialist, die zich aangenaam van deze taken heeft gekweten, geinteresseerd en vriendelijk... Bekijk deze review van 27 september 2022

9.7

Deskundige dokters die je op je gemak stellen! Bekijk deze review van 27 september 2022

9

Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij de Andros kliniek. Er was veel aandacht voor de klachten. Ik ben behandeld... Bekijk deze review van 27 september 2022

9

Geen behandeling noodzakelijk op korte termijn Bekijk deze review van 27 september 2022

10

Tijd tussen behandelingen korter verlopen Bekijk deze review van 27 september 2022

8

ik heb een zeer goede ervaring met dr. de Hond is zeer duidelijk naar mij wat betreft de prostaat kanker ik... Bekijk deze review van 26 september 2022

10

Hoge deskundigheid zorgverleners, tijd genoeg voor vragen en uitleg Bekijk deze review van 26 september 2022

8.8

Alle medewerkers van receptie tot alle medisch medewerkers,allemaal zo geduldig en zeer vriendelijk. Luisteren goed naar je verhaal,leggen alles heel goed... Bekijk deze review van 26 september 2022

10

Slechts ontevreden omdat de medicijnen die zouden helpen om minder te plassen tot nu toe niet of nauwelijks werken Bekijk deze review van 26 september 2022

8.5

probleem naar tevredenheid opgelost, adequaat optreden van de Andros, en goede keus van instelling van behandeling. Bekijk deze review van 25 september 2022

10

Ik heb de vriendelijkheid en betrokkenheid als zeer plezierig ervaren. Bekijk deze review van 21 september 2022

9.4

Keurige kliniek met sympathiek personeel. Onderzoeken vonden snel achter elkaar plaats, resultaten waren meteen beschikbaar bij de arts. Behandelingsopties werden duidelijk... Bekijk deze review van 21 september 2022

8.8

Mijn angsten zijn weggehaald en de reden van de klachten goed uitgelegd. De gevolgen besproken en medicatie gekregen die voorlopig nog... Bekijk deze review van 21 september 2022

10

goede en duidelijke behandeling uitleg Bekijk deze review van 21 september 2022

9

De hele communicatie van alle Andros klinieken verloopt via 1 centraal telefoonnummer of algemene info mail. Rechtstreekse benadering van de behandelaar of... Bekijk deze review van 20 september 2022

7.8

Na onderzoek kwam ik tot de conclusie dat de regionale zorg de oude behandeling toepast m.b.t.bioptie van de prostaat. Familie heeft dit... Bekijk deze review van 19 september 2022

9

Onderzoek snel opgestart, zowel na de verwijzing van de huisarts als na de doorverwijzing naar het CWZ en de behandeling daar. De... Bekijk deze review van 19 september 2022

8.7

Ik ben tevreden tot nu toe. Bekijk deze review van 19 september 2022

7.4
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op